Bedrijfsinfo

 

ZÜBLIN Civiele Betonbouw is een erkende naam als het gaat om dynamische werken in de Nederlandse infrastructuur. Sinds jaar en dag opereert ZÜBLIN Civiele Betonbouw, voorheen Ippel, overal in Nederland met gedegen kwaliteitswerk in de betonbouw.

De nadruk ligt op civiele betonbouw met producten als bruggen, viaducten, onderdoorgangen, geluidsschermen, kademuren, gemalen en waterzuiveringsinstallaties. Ook design & construct projecten en multidisciplinaire projecten (wegenbouw, staalbouw, werktuigbouwkundig e.d.) behoren tot het werkpakket.

De activiteiten zijn gecentreerd in de ruime omgeving rondom Nieuwendijk met de nadruk op de provincies Zeeland Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De medewerkers zijn nauw betrokken en dag en nacht inzetbaar. Hiermee worden bouwopdrachten onder de meest uiteenlopende omstandigheden gerealiseerd en kan het bedrijf snel reageren op veranderende werkschema’s en spoedopdrachten.

Door de werkwijze en de geleverde kwaliteit geniet de onderneming dan ook het vertrouwen van gerenommeerde opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, Prorail, provincies, havenbedrijven, waterschappen, gemeenten, enz. Relaties die het bovendien op prijs stellen dat de organisatie op basis van haar ervaring en know-how ieder project grondig analyseert en optimaliseert. Waar mogelijk ontvangt de opdrachtgever innovatieve voorstellen, die niet zelden leiden tot besparingen in tijd en geld.